Zilveren munten kopen? Vergelijk eerst de prijzen!

Wereldwijd is de verkoop van zilveren munten in de afgelopen jaren fors toegenomen. De vraag naar de zilveren beleggingsmunten, zoals de Canadese zilveren Maple Leaf, is door de economische perikelen en de hoge goudprijs blijven stijgen. Veel beleggers die op zoek zijn naar veiligheid en goud te duur vinden, kopen zilveren munten aan. Goudbergelijken.nl vergelijkt de prijzen van 6 verschillende zilveren beleggingsmunten. Alle zilveren beleggingsmunten wegen 1 troy ounce (31,1 gram). U kunt de prijs per stuk vergelijken, maar ook eenvoudig zien bij welke aanbieder de prijs van een monsterbox (500 zilveren munten) het voordeligst is.

Het investeren in fysiek zilver wordt gezien als aantrekkelijke belegging, gezien de potentie op hoge rendementen. De prijs van het witte edelmetaal is wel volatieler dan de prijs van goud. Zilveren munten zijn een goed alternatief voor diegene waarvoor gouden munten niet betaalbaar zijn. Willem Middelkoop, specialist in edelmetaal, verwacht dat zilver op termijn het nieuwe goud zal worden. Niet voor niet heeft zilver ook wel als bijnaam ‘het goud van de armen’. Arm ben je echter niet geworden als je de afgelopen tien jaar in zilver hebt geïnvesteerd. De zilverprijs is van 2002 tot 2012 met maar liefst 700% gestegen.

Voordat u online zilveren munten gaat bestellen, kunt u bij Goudvergelijken.nl eenvoudig de prijzen vergelijken. Goudvergelijken.nl vergelijkt de prijzen van de volgende zilveren munten:

Vergelijk de prijs van de zilver Maple Leaf munt
Vergelijk de prijs van de zilver American Eagle munt
Vergelijk de prijs van de zilveren Wiener Philharmoniker munt
Vergelijk de prijs van de zilveren Mexicaanse Libertad munt
Vergelijk de prijs van de zilveren Chinese Panda munt
Vergelijk de prijs van zilveren Koala munt
Vergelijk de prijs van zilveren Suriname munt