Goudbaar 1000 gram

Herkomst:
Diverse
Gewicht:
1 Kilo
Soort:
Baar

Hieronder kunt u de prijs van een kilo goud vergelijken. Goudbaren worden door overheden wereldwijd als reserve gebruikt. De centrale banken hebben voornamelijk gouden baren van 400-troy-ounce (12.4 kg) in de kluis liggen. Een goudbaar van 1000 gram bevat 32.1507 troy ounce goud en is een populaire belegging.

Lees meer

Steeds meer consumenten hebben  interesse in een goudbaar als belegging of om hun vermogen te beschermen tegen inflatie. Een goudbaar van één kilo is een duur product, maar het is wel zeer duurzaam en functioneert perfect voor de bescherming van de koopkracht.

De goudbaren van 1 kilo die door de webshops worden verkocht hebben vrijwel allemaal  een good delivery status gekregen van de London Bullion Market Association (L.B.M.A).

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 42.469,45
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 10
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
0,97 %
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.