Goudbaar 250 gram

Herkomst:
Diverse
Gewicht:
250 gram
Soort:
Baar

Vergelijk de prijs van een goudbaar van 250 gram. Goud is een waardevaste belegging en wordt dan ook voornamelijk gekocht als investering of bescherming. Vrijwel alle gouden baren van 250 gram, wat overigens overeenkomt met 8,04 troy ounce, zijn gemaakt van 999.9 puur goud. 250 gram goud kopen? Vergelijk dan eerste de prijs de 250 gram goudbaar hieronder.

Lees meer

De meeste goudbaren die momenteel worden aangeboden zijn gemaakt tussen 1965 en 2008. Het is een handzaam formaat en uiterst geschikt als bescherming van het vermogen. Een goed alternatief voor een spaarrekening dus.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 10.601,93
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.