Goudbaar 50 gram

Herkomst:
Diverse
Gewicht:
50 gram
Soort:
Baar

Vergelijk de prijs van een goudbaar van 50 gram. Een gouden baar van 50 gram bestaat uit 1,61 troy ounce goud. Uitermate geschikt voor degene die slechts een klein deel van het vermogen in goud willen investeren. Een veilige haven voor spaartegoeden, maar ook interessant als investering voor de toekomst. Goud kopen? Vergelijk dan eerst de prijs van de 50 gram goudbaar hieronder.

Lees meer

Vrijwel alle gouden baren van 50 gram die door de webshops worden aangeboden bestaan uit 99,99 procent puur goud en zijn tevens afkomstig van LBMA geaccrediteerde fabrikanten. De 50 gram goudbaar valt onder beleggingsgoud . Dit houdt in dat de goudbaar in alle landen van de Europese Unie vrij is gesteld van BTW.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 2.123,47
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.