Vergelijk Kilo Zilveren Kookaburra

Herkomst:
Australië
Gewicht:
1 Kilo
Soort:
4

De zilveren Kookaburra kilomunt komt uit de koker van de Australische Perth Mint. Ieder jaar vervaardigen ze in Australië weer een nieuwe zilveren kilomunt. De één nog mooier dan de ander. Onder verzamelaars is de zilveren Kookaburra kilomunt een gewild item. Vergelijk de prijs van Zilveren Kookaburra 1 kg eenvoudig in de vergelijkingsmatrix van Goudvergelijken.nl.

Lees meer

De zilveren Kookaburra heeft een zuiverheid van 999.9/1000. De diameter is 100,6 millimeter. De dikte van de grote zilveren munt is 14,6 millimeter. De muntwaarde is 30 Australische dollar. Op de munt is aan de ene kant de bekende Kookaburra vogel te zien. De kookaburra, die ook wel de lachvogel wordt genoemd, is de grootste ijsvogelsoort ter wereld. De naam lachvogel slaat op de roep van deze vogel die erg op de menselijke lach lijkt. Aan de andere kant van de zilveren munt staat Koningin Elizabeth II afgebeeld.

Omdat de Australian Perth Mint ieder jaar een nieuwe zilveren Kookaburra munt maakt, is de verzamelwaarde een belangrijk aspect van deze kilomunt. Ook worden er door het Australische muntenhuis zilveren munten geslagen van 1 troy ounce (31,1 gram), zoals bijvoorbeeld de zilveren Koala.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 481,96
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.