Vergelijk Silver Libertad

Herkomst:
Mexico
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de zilveren Libertad munt. Deze Mexicaanse zilveren munt bestaat uit .999 fijn zilver. De zilveren munt wordt geslagen in vijf verschillende gewichtsklassen, te weten één troy ounce (31,1 gram), de helft van een troy ounce (15,55 gram), een kwart troy ounce (7,78 gram), één tiende troy ounce (3,11 gram) en zelfs één twintigste troy ounce (1,55 gram). Hieronder kunt u de prijzen van de Libertad vergelijken.

Lees meer

Goudvergelijken.nl vergelijkt vooralsnog alleen de hele troy ounce in de vergelijker. De zilveren munt wordt al sinds 1949 uitgegeven door Mexico. Op de zilveren munt staat een afbeelding van the Angel of Independence (El Ángel). Officieel heet de engel ‘Columna de la Independencia’, een beeldhouwwerk, die staat in het midden van een rotonde op een pilaar in Mexico City.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 14,99
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 10
Prijs per 20
Prijs per 60
Prijs per 100
Prijs per 300
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: België
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.