Goudbaar 500 gram

Herkomst:
Diverse
Gewicht:
500 gram
Soort:
Baar

500 gram goud kopen? Vergelijk hieronder de prijs van een gouden baar van 500 gram. Goudbaren zijn een perfect manier om u vermogen te beschermen in onzekere economische tijden. Een goudbaar van 500 gram bestaat uit 16,08 troy ounce goud. De meeste goudbaren van 500 gram vallen onder de noemer beleggingsgoud. Hierover hoeft geen btw te worden afgedragen. De goudbaar heeft een zuiverheid van 999.9.

Lees meer

Fysiek goud is en blijft het meest gewilde edelmetaal. Het is zeldzaam, duurzaam en het behoudt altijd de glanzende gouden kleur. Het goud wordt in de vorm van baren gegoten in de zogenaamde goudverwerkingsfabrieken. Daar wordt het vermalen erts met een oplossing van natriumcyanbide behandeld.

Hierna worden er koolstofkorrels toegevoegd, omdat de opgeloste gouddeeltjes zich daarop verzamelen. Via een proces genaamd elektrowinning wordt het goud uiteindelijk uit de oplossing gehaald en het goud wordt hierdoor op staalwol afgezet. De staalwol wordt gesmolten in een oven en hierdoor komt het vloeibare goud vrij.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 21.203,86
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.