Vergelijk Gold Nugget

Herkomst:
Australië
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de prijs van de gouden Australian kangaroo. De Australian Gold Nugget is een gouden munt die wordt geslagen door de Perth Mint in het Westen van Australië. De Nugget werd geïntroduceerd in 1986.  De munt weeg één troy ounce (31,103 gram), is 2,65 millimeter dik en heeft een diameter van 32,1 millimeter. De Australian Nugget is geproduceerd van 24 karaat goud. Hieronder kunt u de prijzen van de gouden Australian Kangaroo met elkaar vergelijken.

Lees meer

Opmerkelijk is dat er tussen 1986 en 1989 nog geen afbeelding van een kangoeroe op stond, maar er een gold nugget (goudklompje) op de munt werd afgebeeld. Goudklompjes worden nog steeds gevonden in de grond van de Australische outback.

De Australische gouden munt worden geslagen in acht verschillende eenheden. Één twintigste troy ounce, één tiende troy ounce, een kwart troy ounce, een halfve troy ounce, een troy ounce, twee troy ounce, tien troy oounce en een munt van één kilo. Het ontwerp van de gouden munt wordt net als de Chinese Panda ieder jaar aangepast.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 1.319,18
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.