Goudbaar 1 Troy Ounce

Herkomst:
Diverse
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Baar

Goud kopen? Vergelijk de prijs van een goudbaar van één troy ounce (31,1 gram). Deze kleine goudbaartjes met een zuiverheid van 99,99% zijn geschikt voor de kleine investeerder. In onze onderstaande prijsvergelijker kunt u eenvoudig de prijzen van verschillende goudbaren vergelijken.

Lees meer

Vrijwel alle goudbaren van 1 troy ounce dragen de Good Delivery status en de meeste worden gemaakt voor Umicore  De goudbaar van 31,1 gram valt onder beleggingsgoud. Dit houdt in dat deze kleine goudbaartjes in alle landen van de Europese Unie vrij zijn gesteld van BTW.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 1.319,15
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
Herkomst: Duitsland
 
-
3,05 %
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
1,79 %
Herkomst: Nederland
   
-
3,32 %
Herkomst: België
   
2,60 %
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.