GoldRepublic: de veiligheid van fysiek goud met het gemak van online handelen

Eenvoudig goud kopen

Wanneer u goud koopt bij GoldRepublic nemen wij al het ongemak van het fysieke eigendom voor u uit handen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het transport, de verzekering, de opslag, of de veiligheid van uw goud. GoldRepublic biedt u een unieke combinatie van fysiek (en juridisch) eigendom zonder tegenpartijrisico, met de gemakken van het online handelen.

Met GoldRepublic kunt u vanuit een gemakkelijk te gebruiken online account 24/7 uw eigen goud kopen, beheren en verkopen. Wanneer u bij ons online goud aankoopt, kunt u zelf de gewenste kluislocatie selecteren waar u uw goud wilt opslaan. U kunt kiezen uit kluislocaties in Amsterdam, Frankfurt en Zürich. GoldRepublic geeft een terugkoopgarantie op al het goud wat u in de kluis aanhoudt. Zo verkoopt u met één druk op de knop uw goud weer gemakkelijk terug en kunt u de opbrengsten na de verkoop direct opnemen en terugstorten naar uw bankrekening.

Het edelmetaal wat u in de kluizen aanhoudt kunt u te allen tijde fysiek laten uitleveren in verschillende baarformaten. Fysiek uitleveren is al mogelijk in goudplaatjes vanaf 1 gram.

Voordelig goud kopen

GoldRepublic maakt het mogelijk om een gedeelte van een grotere goudbaar of hele baren te kopen. Hierdoor is goud kopen bij GoldRepublic al voordelig vanaf 1 gram. Een eigen goudbaar op naam reserveren is mogelijk voor baren van 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1 kg en 12,5 kg.

Met GoldRepublic heeft nu iedere belegger toegang tot de professionele edelmetaalmarkt. GoldRepublic koopt haar edelmetaal in op de professionele markt en zet het prijsvoordeel door naar haar klanten. Omdat GoldRepublic voor duizenden klanten edelmetaal opslaat, geniet u ook van opslagkosten die normaliter alleen gelden bij grote volumes. Zelfs bij een aankoop en opslag van 1 gram profiteert u al van prijzen die normaliter alleen gelden voor institutionele beleggers.

Gemak bij verkoop

Wanneer u fysieke goud bij een (web)winkel aankoopt en thuis opslaat, dient u bij de verkoop van uw goud vaak zelf zorg te dragen voor de logistiek. Dit brengt niet alleen onnodige kosten met zich mee, maar is ook onveilig en tijdrovend.

Contactgegevens

Meer informatie? Wij staan u graag te woord. GoldRepublic is bereikbaar van 9:00 tot 18:00 (op werkdagen).

Website: http://www.goldrepublic.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)20 - 794 60 21

Adres (bezoek op afspraak)
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam