Vergelijk Krugerrand

Herkomst:
Afrika
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de prijs van de gouden Krugerrand. De Krugerrand is een gouden munt uit Zuid-Afrika en één van de bekendste gouden munten ter wereld. De gouden Krugerrand wordt sinds 1967 geslagen in opdracht van de Zuid-Afrikaanse regering. Hieronder kunt u de prijs van de Krugerrand vergelijken per stuk of per grotere aantallen.

Lees meer

De munt komt aan zijn naam door het portret van Paul Kruger, oud president van Zuid-Afrika. De gouden rand heeft een diameter van 32,77 millimeter en is 2,84 millimeter dik. Het gehalte goud is 91,67%, ofwel 22 karaat. De Krugerrand weegt 33,93 gram, waarvan precies een troy ounce (31,1 gram) goud. De rest van de gouden rand bestaat uit koper. Hierdoor krijgt de Zuid-Afrikaanse munt een licht oranje kleur, wat ook wel ‘rood goud’ wordt genoemd. Naast de hele Krugerrand zijn er ook een halve Krugerrand, een kwart Krugerrand en een tiende Krugerrand geslagen.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 1.320,80
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.