Vergelijk Philharmoniker

Herkomst:
Oostenrijk
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de prijs van de 1 troy ounce gouden Philharmoniker. De Wiener Philharmoniker is een Oostenrijkse gouden munt die sinds 1989 wordt geslagen door de Austrian Mint. De diameter van Wiener Philharmoniker is 37 millimeter en de gouden munt is 2,0 millimeter dik. Het gewicht bedraagt 1 troy ounce, ofwel 31,103 gram. De Oostenrijkse munt heeft een nominale waarde van 100 euro. Hieronder kunt u de prijs van één troy ounce gouden Wiener Philharmoniker vergelijken.

Lees meer

De gouden Wiener Philharmoniker is net als de zilveren variant een uitermate populaire investeringsmunt, maar ook veel verzamelaars hebben graag de gouden Philharmoniker in de collectie. Volgens cijfers van het WGC (World Gold Council) was de gouden Wiener Philharmoniker in 1992, 1995 en 1996 de meest verkochte gouden munt in de wereld.

Op de afbeelding van de Philharmoniker zijn de muziekinstrumenten van het wereldberoemde Weense Philharmonisch orkest te zien. Het gaat om een cello, vier violenen, een Weense hoorn, een fagot en een harp. Op de andere kant van de munt staat het concertgebouw van Wenen afgebeeld. Dit is dat ook de plek waar de optredens van het Philharmonisch orkest plaatsvinden.

Thomas Pesendorfer is de man die de gouden Oostenrijkse munt heeft ontworpen. Het karakteristieke aan deze munt is dat de zijkanten glad zijn gemaakt, net als bij de Zilveren Wiener Philharmoniker. Er worden naast de hele troy ounce, ook één tiende, een kwart troy ounce en een half troy ounce gouden Wiener Philharmoniker geslagen.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 1.319,09
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.