Zilveren Koala kilomunt

Herkomst:
Australië
Gewicht:
1 Kilo
Soort:
4

De zilveren Koala kilomunt wordt gemaakt in het Westen van Australië door de Perth Mint. De Koala kilomunt  is onder verzamelaars zeer geliefd. Op deze munten is de bekende Autralische Koala afgebeeld.

Lees meer

De zilveren Koala munt heeft een diameter van 100,6 mm. De munt weegt 1 kilo precies en is geslagen in .999 puur zilver. De muntwaarde is 30 Australische dollar. Vergelijk de prijs van de zilveren kilo koala eenvoudig hieronder in de vergelijkingsmatrix.

 De zilveren kilomunt is voor het eerste geslagen in 1990 en ieder jaar wordt er door het Australische munten huis in Perth weer een nieuwe versie van de kilomunt geslagen. De verzamelwaarde kan bij deze munt fors oplopen.

Ook wordt de zilveren munt door de Perth Mint in het gewicht van 31,1 gram vervaardigd. De troy ounce zilveren koala kunt u hier vergelijken.

 

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 482,89
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.