Zilveren Libertad Kilomunt

Herkomst:
Mexico
Gewicht:
1 Kilo
Soort:
4

Eenvoudig de zilveren Libertad kilomunt vergelijken in onze vergelijkingsmatrix. De beste prijzen voor deze fraaie Libertad kilomunt zilver.

Lees meer

Het Casa de Moneda is de oudste muntenhuis in Mexico. Het ontwerp van de zilveren Libertad kilomunt is zeer fraai. Op de voorkant van de populaire kilomunt uit Mexico is de Mexicaanse "godin van de overwinning Libertad" te zien. Beide vulkanen "Popocatépetl" en "Iztaccihuatl" sieren de de achtergrond van het motief. Op de achterkant van 1 kg Silver Libertad bullion munt staat het nationale embleem van Mexico komt.

Ook is op de munt een adelaar te zien die een slang in zijn klauwen heeft. Tevens is het  woord "Unidos Mexicanos Estadas" leesbaar op de kilomunt. Het is een kilomunt zoner nominale waarde.

Alle relevante eigenschappen voor 1 kg Mexico Libertad zilveren munt zijn in reliëf op de voorzijde te vinden. De fijnheid van het zilver is 999/1000. Wilt u een zilveren kilomunt kopen? Vergelijk dan hieronder de prijzen.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 494,12
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: België
   
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.