Zilveren Lunar Kilomunt Varken 2019

Herkomst:
Australië
Gewicht:
1 kilo
Soort:
4

Vergelijk de prijs van de 1 troy ounce (31,1 gram) Zilveren Lunar 2019, het jaar van het Varken. Dit zilveren Varken wordt geslagen door The Perth Mint in Australië.

Lees meer

De Zilveren Lunar series zijn erg gewild onder verzamelaars. In 2019 is het jaar van het varken en deze staat dan ook op de zilveren 1 troy ounce Lunar munt afgebeeld. De Lunar 2019 zilveren munten hebben een zilvergehalte van 99,9%.

De zilveren troy ounce Lunar 2019 wordt vervaardigd in Australië, om precies te zijn in Perth (Western Australia).  Op de voorzijde van de zilveren munt staat de afbeelding van Koningin Elizabeth II.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 482,89
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.