´╗┐

Zilveren Lunar Kilomunt Paard 2014

Herkomst:
Australië
Gewicht:
1 Kilo
Soort:
4

De Zilveren Lunar Kilomunt  is een prachtige zilveren munt die is geslagen in puur zilver (99,9%). De kilomunt word geslagen door de Perth Mint in Australie.

Lees meer

De Zilveren Lunar Kilomunt  vormt is een alternatief voor zilveren kilobaren. De kilomunten worden namelijk onder de margeregeling verhandeld. Zo betaalt u minder btw over uw aankoopbedrag. Lunar zilveren kilomunt: Het jaar van het Paard.

De Lunar kilomunten hebben een zilvergehalte van 99,9%. Het design van deze zilveren munten is ieder jaar weer anders. Hierdoor is de verzamelwaarde van deze kilomunten hoog. 

De nominale waarde van de zilveren kilomunt is 30 Australische dollar. De diameter is 101 millimeter. Op de voorzijde van de munt staat de afbeelding van Koningin Elizabeth II.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 483,34
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: België
   
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 
´╗┐

Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.