Zilverbaar 500 gram

Herkomst:
Diverse
Gewicht:
500 gram
Soort:
Baar

Vergelijk de prijzen van de 500 gram zilverbaren. Wilt u 500 gram zilver kopen? Kijk dan hieronder in de vergelijker voor de beste prijzen! Een zilverbaar van 500 gram bestaat uit 16,08 troy ounce zilver. Eenvoudig de prijs van fysiek zilver vergelijken.

Lees meer

De Nederlandse regering heeft bepaald dat er 19% BTW berekend wordt over de prijs van zilverbaren. Het is voor consumenten dan ook gunstiger om in zilveren (beleggings)munten te investeren, aangezien de btw op zilveren munten lager is. Zakelijk kan het wel voordelig zijn om zilverbaren aan te kopen, aangezien de BTW kan worden teruggevorderd.

LET OP! De onderstaande prijzen zijn exclusief BTW.
Selecteer aantal:
Spotprijs: € 6.024,52
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Duitsland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.