Zilverbaar 250 gram

Herkomst:
Diverse
Gewicht:
250 gram
Soort:
Baar

Vergelijk de prijs van een zilverbaar van 250 gram. Als u zilver wilt kopen, vergelijk dan eerst de prijzen! Een zilverbaar van 250 gram bevat 8,04 troy ounce fysiek zilver. Zilver is een waardevaste investering in economische onvoorspelbare tijden. In de prijsvergelijker hieronder kunt u in één oogopslag de prijzen van verschillende zilverbaren vergelijken.

Lees meer

De Nederlandse regering heeft bepaald dat er 19% BTW berekend wordt over de prijs van zilverbaren. Dat is ook bij deze zilverbaar van 250 gram het geval.

Het is voor consumenten dan ook voordeliger om in zilveren munten te investeren, aangezien de btw van munten lager is. Zakelijk kan het wel voordelig zijn om zilverbaren aan te kopen, aangezien de BTW kan worden teruggevorderd.

LET OP! De onderstaande prijzen zijn exclusief BTW.
Selecteer aantal:
Spotprijs: € 123,55
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: België
   
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.