Vergelijk Gouden Tientje

Herkomst:
Nederland
Gewicht:
6,72 gram
Soort:
Munt

De Nederlandse gouden tientjes. Een zeer geliefde en nostalgische belegging. Een gouden tientje bevat 6,048 gram goud. Dat is omgerekend 0,1947 troy ounce. De diameter van de gouden Nederlandse munt is 22,5 millimeter. De dikte van een gouden tientje is 1,13 millimeter. Hieronder kunt u eenvoudig de prijs van een gouden tientje vergelijken.

Lees meer

Gouden tientjes worden aangemerkt als beleggingsgoud en zijn daarom vrijgesteld van btw. Gouden tientjes zijn te verkrijgen in verschillende jaartallen. U kunt het beste op de webshop zelf kijken om welke jaartallen het gaat.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 6.459,30
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 100
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
Herkomst: Duitsland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
2,95 %
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.