Vergelijk Philharmoniker

Herkomst:
Oostenrijk
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de prijs van de 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt. De Silver Wiener Philharmoniker wordt geproduceerd door The Austrian Mint in Wenen en is gemaakt van .999 fijn zilver. De Philharmoniker bestaat uit één troy ounce zilver (31,102 gram). De Oostenrijkse zilveren munt heeft een diameter van 32 millimeter en is 3,2 millimeter dik. De nominale waarde van Wiener Philharmoniker is €1,50. Hieronder kunt u de prijzen van de zilveren Wiener Philharmoniker munt vergelijken.

Lees meer

Het is de eerste munt ter wereld waarvan de waarde in euro’s wordt weergegeven. Deze zilveren munt uit Oostenrijk is nog vrij nieuw. De zilveren Wiener Philharmoniker wordt pas sinds februari 2008 geslagen. De munt heeft als afbeelding verschillende muziekinstrumenten van het Weens Philharmonisch Orkest. Het ontwerp komt van Thomas Pesendorfe. Hij heeft ook de vrijwel identieke gouden Wiener Philharmoniker munten ontworpen.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 300,36
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 20
Prijs per 60
Prijs per 100
Prijs per 300
Prijs per 500
Prijs per 1000
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.