´╗┐

Vergelijk Silver Panda

Herkomst:
China
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de prijs van de zilveren Panda munt. Deze Chinese zilveren munten zijn zeer fraai versierd. Het design van de zilveren panda munt uit China wordt elk jaar aangepast. In 1983 is de Chinese munt begonnen met de productie van de Panda’s van 1 troy ounce. De zilveren munt heeft een diameter van 39 millimeter en weegt 31,22 gram, waarvan 31,10 gram puur (.999) zilver is. De nominale waarde is 10 Yuan, iets meer dan één euro. Hieronder kunt u de prijs van de 1 troy ounce zilveren Panda munt uit china vergelijken.

Lees meer

In 2001 en 2002 werden er een half miljoen zilveren panda’s per jaar geproduceerd. Van 2003 tot en met 2009 kwamen er elk jaar 600.000 panda’s bij. In 2010 werd de productie opgeschroefd naar 1,5 miljoen stuks. Naar verwachting zullen er in 2011 drie miljoen zilveren panda’s bijkomen. De zilveren Chinese panda wordt in 6 varianten geslagen, namelijk een kwart troy ounce, een half troy ounce, een ounce, vijf troy ounce (155,5 gram), 12 troy ounce (373,2 gram) en een munt van één kilo. De nominale waarde van de zilveren munten is respectievelijk ¥3, ¥5, ¥10, ¥50, ¥100 en ¥300.

De Chinese zilveren panda is zeer populaire munt onder verzamelaars, omdat er elk jaar een nieuw ontwerp worden gemaakt door de People’s Republic of China. Op de voorkant staat de herkenbare pand en op de andere kan van de zilveren munt staat de Temple of Heaven, met de tekst People’s Republic of China Op de achterkant van de munt vinden we de Temple of Heaven, samen met de tekst ‘’†‰ØÉl–¯‹¤˜aš ’. Dit betekent ‘People’s Republic of China’ in het Chinees.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 15,42
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Prijs per 100
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: België
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
 
´╗┐

Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.