´╗┐

Vergelijk zilveren Koala

Herkomst:
Australië
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de prijs van zilveren Koala munt. De Silver Australian Koala Coin wordt sinds 2007 geproduceerd door de Perth Mint. De zilveren Koala heeft een gewicht van 31,135 gram, waarvan één troy ounce (31,103 gram) uit puur .999 zilver bestaat. De nominale waarde van de zilveren munt is één Australische dollar en de diameter is 40,6 millimeter. Hieronder kunt u de prijzen van de Australische zilveren munt vergelijken.

Lees meer

Elke jaar wordt het ontwerp van de Koala munt aangepast. Hierdoor is het een gewilde munt onder de verzamelaars, maar ook onder de investeerders. Aan de ene kant van de munt staat een afbeelding van een koala, één van de inheemse Australische diersoorten en op de andere kant van de munt staat Queen Elizabeth II afgebeeld.

Naast de Zilveren Koala munt van één troy ounce wordt de munt ook geslagen in de vorm van een kilo, tien troy ounce en een half troy ounce. Deze munten hebben respectievelijk een nominale waarde van 30, 10 en 0,50 Australische dollar. De diameter van de munten zijn respectievelijk 110,6 millimeter, 75,6 millimeter en 36,6 millimeter. De ontwerper van de Australische zilveren Koala munten is Ian Rank-Broadley.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 150,01
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Prijs per 100
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Estland;
 
€ 19,53  
€ 97,65  
-
30,19 %
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
   
-
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: België
   
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
 
´╗┐

Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.