Vergelijk Gouden Maple Leaf

Herkomst:
Canada
Gewicht:
1 Troy Ounce
Soort:
Munt

Vergelijk de prijs van de Gouden Maple Leaf munten. De gouden Canadese Maple Leaf is net als de zilveren Maple Leaf een zeer populaire munt onder beleggers en verzamelaars. De Gold Maple Leaf wordt sinds 1979 uitgegeven door de Royal Canadian Mint. 1 troy ounce Gouden Maple Leaf kopen? Eerst de prijs van de gouden Maple Leaf vergelijken.

Lees meer

Het gewicht is één troy ounce, ofwel 31,103 gram. De gouden Maple Leaf heeft een nominale waarde van 50 Canadese dollar en heeft een diameter van 30 millimeter.De Golden Maples Leafs zijn gemaakt van .9999 (99,99%) goud. Er zijn ook uitgaven van de Maple Leaf die .99999 (dus 99,999%) puur goud bevatten.

De Canadese gouden Maple Leafs worden geslagen in één twintigste troy ounce, één tiende troy ounce, een kwart troy ounce, een half troy ounce en 1 troy ounce. De Maple Leaf is één van de puurste gouden munten ter wereld. Hoewel het overgrote deel van de gouden Maple Leafs zijn gemaakt van .9999 puur goud, zijn er ook munten  geslagen van .99999 puur goud .

Er is zelfs een gouden Maple Leaf van 100 kilo geproduceerd. Deze kreeg als naam de One Million Dollar Coin en had ook een nominale waarde van één miljoen Canadese dollar. De intrinsieke waarde was toentertijd ongeveer 2 miljoen Canadese dollar. De miljoen dollar munt werd geslagen in 2007. De enorme munt werd ontworpen door Stanley Witten, had een diameter van 50 centimeter en was 3 centimeter dik.

Selecteer aantal:
Spotprijs: € 6.594,40
 Herkomst
Aanbieder
 
Prijs per stuk
Prijs per 5
Prijs per 10
Prijs per 25
Prijs per 50
Prijs per 100
Fysieke
uitlevering
Opslag
Kluis
Referenties
Bezorg
info
% t.o.v.
Spotprijs
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
Herkomst: Nederland
 
-
-
-
-
-
-
-
 


Uitleg Astrix *

Indien er in de prijsvergelijker een astrix (*sterretje) achter de prijs staat, worden deze producten niet per deze hoeveelheid aangeboden door de desbetreffende webshop. De prijzen zijn tot stand gekomen aan de hand van de prijs van een beschikbare hoeveelheid. Hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Een product wordt door een webshop niet per tien aangeboden, maar wel per stuk. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs als volgt: Prijs per stuk maal tien.

Voorbeeld 2: Een product wordt door een webshop niet per 100 aangeboden, maar wel per 25. Dan beredeneert Goudvergelijken.nl de prijs al volgt: Prijs per 25 stuks maal vier.