Fysiek goud kopen? Vergelijk eerst de prijzen!

Steeds meer mensen beleggen een deel van hun vermogen in fysiek goud. De vraag naar fysiek goud is in tijden niet zo groot geweest. Dit komt mede door de economische situatie waar we ons momenteel in bevinden. Door de eurocrisis gaan mensen op zoek naar veiligheid en bescherming. Deze bescherming kunt u vinden door goud te kopen, bijvoorbeeld in de vorm van baren.

Op Goudvergelijken.nl worden de prijzen van 6 verschillende goudbaren met elkaar vergeleken. Of u nu één troy ounce fysiek goud wilt kopen of een goudbaar van één kilo wilt aanschaffen, bij Goudvergelijken.nl is in één opslag duidelijk waar u het meeste goud voor uw geld krijgt. Wilt u goud kopen? Vergelijk dan eerst de prijzen!

De goudbaren vallen onder beleggingsgoud. Dit houdt in dat als u goud koopt, geen btw hoeft te betalen, aangezien de goudbaren in alle landen van de Europese Unie vrij zijn gesteld van BTW. De meeste goudbaren worden geproduceerd door Umicore of Heraeus. Beide voldoen aan de "Good Delivery" status van de London Bullion Market. Fysiek goud is en blijft het meest gewilde edelmetaal ter wereld. Het is zeldzaam, duurzaam en inflatiebestendig. Vergelijk daarom nu de prijs van goudbaren en koop goud.

Vergelijk goudbaar één troy ounce (31,1 gram)
Vergelijk goudbaar 50 gram
Vergelijk goudbaar 100 gram
Vergelijk goudbaar 250 gram
Vergelijk goudbaar 500 gram
Vergelijk goudbaar 1000 gram