Goudverzekerd

Goudverzekerd houdt zich bezig met zowel de aan- als verkoop van fysieke edelmetalen en bedient zowel de zakelijke als particuliere markt in Nederland. Het team achter Goudverzekerd bestaat uit een groep ambitieuze mensen die al jaren ervaring hebben binnen de handel van fysieke edelmetalen. Op basis van deze ervaring beschikken wij over een dusdanig (inter)nationaal netwerk waardoor wij aan (bijna) al uw wensen kunnen voldoen.

Goudverzekerd is opgericht met slechts één uitgangspunt; er voor zorgen dat iedereen een stuk zekerheid in zijn bezit krijgt in de vorm van fysiek goud en/of zilver. Ons financieel systeem is dusdanig opgebouwd dat alles met elkaar verbonden is. Deze verbondenheid zorgt er voor dat door onzekerheid ons vermogen kwetsbaar is. Mede hierdoor is het belangrijk om een gedeelte van uw portefeuille om te zetten in fysiek goud en/of zilver, de ultíeme veilige haven voor uw vermogen.

In tijden van politieke onzekerheid, hoge inflatie en devaluaties van valuta, bieden goud en zilver een uitstekende verzekering tegen verlies van vermogen.

De zekerheden van Goudverzekerd

Terugkoopgarantie

Goudverzekerd verkoopt alle producten met een terugkoopgarantie. Dat wil zeggen dat wanneer u besluit om tot verkoop over te gaan u ook bij ons aan het juiste adres bent. U krijgt van ons de beste prijs voor uw gouden en zilveren baren of munten.

Gratis verzenden vanaf €5000

Bij elke aankoop boven de €5000 euro verzorgen wij gratis en kosteloos de verzekerde verzending naar het door u opgegeven adres, inclusief een ID check aan de deur. Zo weet u zeker dat het pakketje alleen aan u kan worden aangeboden.

Scherpe prijzen

Door de jaren heen hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd waardoor wij wereldwijd in contact staan met de grootste leveranciers. Mede hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat u de beste prijs krijgt, ongeacht de aankoophoeveelheid.

Wij streven er naar u de beste prijs te leveren. Wanneer u echter een product op een andere website goedkoper aantreft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen zodat wij samen kunnen kijken naar een beter voorstel.

Deskundig & betrouwbaar: altijd de beste informatie als eerste

Door onze jarenlange ervaring hebben wij uitstekende contacten bij de grootste handelshuizen. Dit vertaalt zich concreet in scherpe prijzen, een ruim aanbod en informatie afkomstig uit diverse bronnen die het dichtst bij het vuur zitten.

Veilig, discreet en volledig verzekerd bezorgd. Ophalen ook mogelijk

- Wij streven er niet alleen naar om onze klanten te voorzien van producten voor scherpe prijzen. Persoonlijke aandacht en discretie staan bij Goudverzekerd op de eerste plek. Daarom bieden wij klanten verschillende verzendmogelijkheden aan. Klanten kunnen er voor kiezen om producten 100% verzekerd toegestuurd te krijgen per post, inclusief een ID check aan de deur. Daarnaast kunnen klanten hun producten afhalen ook kiezen voor een privéchauffeur. Contante betalingen zijn ook mogelijk tot een bedrag van €10.000 euro.

Uitgebreide informatie en data over goud én zilver

- Naast het aanbieden van goud en zilver zorgen wij er ook voor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rondom goud en zilver. Dat wil zeggen dat we op een eerlijke manier berichten over ontwikkelingen die zowel positief als negatief kunnen uitpakken voor de producten die wij aanbieden. Op basis van deze informatie kunt u zelf beslissen wat het perfecte aankoopmoment is.

Of het nu gaat om diversificatie van uw portefeuille door middel van goud of zilver, of dat u op zoek bent naar die ene gouden munt om uw verzameling compleet te maken. Goudverzekerd.nl zal alles in werking stellen om aan uw wensen tegemoet te komen. Voor vragen over onze producten óf over ons kunt u ons bellen op 020 - 799 73 36 of mailen via [email protected].