The Silver Mountain - Nederlands grootste bullion dealer

The Silver Mountain is opgericht in 2008 en is de eerste aanbieder in Nederland van zilveren beleggingsmunten zoals de Maple Leaf en de Philharmoniker. Wij zijn gespecialiseerd in zilver en leveren voornamelijk aan particuliere beleggers uit Nederland en België. Daarnaast bieden we gouden baren en munten aan tegen scherpe prijzen.

Via onze webshop kunt u online zilver en goud aankopen in de vorm van courante beleggingsmunten en baren. Wij leveren nieuw geslagen munten van officiële munthuizen en goud- en zilverbaren van LBMA erkende producenten. Deze munten en baren zijn wereldwijd goed bekend en daardoor goed verhandelbaar. Naast de nieuwe munten kunt u ook Nederlands muntgeld bij ons aankopen, dit is de goedkoopste manier om zilver te kopen.

Wij hanteren scherpe prijzen en een lage levertijd. Op onze website staat aangegeven wat de levertijd is en wat voor verzendmethoden mogelijk zijn. Alle prijzen op onze website worden automatisch iedere 5 minuten aangepast aan de meest actuele goud- en zilverprijs.

Al onze pakketten worden volledig verzekerd verzonden en persoonlijk afgeleverd met een ID-controle. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling op afspraak op te halen op ons kantooradres te Baarn, desgewenst kunt u hier ook contante transacties afwikkelen.

Wij garanderen de echtheid van onze producten en geven daarnaast een terugkoopgarantie. Via onze andere website, www.inkoopedelmetaal.nl, kunt u edelmetaal aan ons (terug) verkopen tegen de beste prijs van Nederland.

Onze klanten waarderen onze service met een 9+ (gebaseerd op meer dan 1.000 reviews op Trustpilot). Wij zijn een betrouwbare leverancier met een goede naamsbekendheid en een loyale klantenkring in de Benelux.

Nederlands grootste bullion dealer

The Silver Mountain is Nederlands grootste en meest betrouwbare bullion dealer online, met real-time prijsgarantie en een breed assortiment zilver en goud.

Bekijk onze website voor meer informatie: goud en zilver kopen bij The Silver Mountain.

The Silver Mountain
Wilhelminalaan 3
3743 DB Baarn
 
Tel. 035 20 31 380
Email: info@thesilvermountain.nl