Hollandgold

Hollandgold is leverancier van verschillende goudbaren, gouden munten, zilverbaren en zilveren munten. Al onze goudbaren zijn afkomstig van een LBMA gecertificeerde smelterij en hebben een zuiverheid van 99,9% puur goud. Daarnaast verkopen wij een breed assortiment aan gouden en zilveren beleggingsmunten van erkende munthuizen uit onder meer de Verenigde Staten, Canada, Australië en Oostenrijk.

Hollandgold streeft naar de hoogste klanttevredenheid en dat wordt beloond met een gemiddeld cijfer van 9,4 uit meer dan 1.500 verschillende beoordeling. Bij ons staat persoonlijke aandacht, toegankelijkheid en discretie hoog in het vaandel. Bij Hollandgold kunt u tot een bedrag van € 10.000 ook anoniem goud kopen. U kunt uw bestelling op kantoor komen afhalen, maar wij bieden ook geheel verzekerde verzending aan.

Ruim assortiment

Hollandgold werkt al jaren samen met BGP Edelmetaal, dat sloopgoud inkoopt bij ongeveer 200 juweliers. Door deze samenwerking kan Hollandgold een ruim assortiment van gouden munten aanbieden. Ook hebben wij het Nederlands zilveren muntgeld dankzij deze samenwerking meestal ruim op voorraad. Bezoek www.hollandgold.nl voor het actuele aanbod van goud en zilver.

Door de samenwerking met dit inkoopkanaal kunnen wij goudbaren tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. De prijzen van onze producten worden 24 uur per dag aangepast aan de actuele goudkoers en zilverkoers, zodat u altijd zeker bent van een scherpe prijs.

Hollandgold verkoopt niet alleen edelmetalen, maar koopt ook goudbaren, zilverbaren en beleggingsmunten van u terug. Dat doen we tegen een transparante en eerlijke prijs.

Meer weten over goud kopen bij Hollandgold?

Hollandgold heeft de expertise in huis om al uw vragen over goud kopen te beantwoorden. Wilt u meer informatie? Neem dan eens contact met ons op via klantenservice@hollandgold.nl of per telefoon op 088-4688400. Bekijk ook onze website www.hollandgold.nl voor meer informatie.

De speerpunten van Hollandgold

  • Hoge klanttevredenheid (9,4 uit meer dan 1.500 beoordelingen)
  • Ruim assortiment aan gouden munten
  • Veel producten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijs
  • Anoniem goud kopen tot € 10.000
  • Verzekerde verzending of afhalen op kantoor