Goudstandaard

Goudstandaard werd in 2012 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van fysiek edelmetaal in Nederland. Goud kopen en zilver kopen is bij Goudstandaard niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig en vertrouwd.

Overweegt u een deel van uw vermogen om te zetten in edelmetalen? Dan bent u bij Goudstandaard aan het juiste adres. Ons personeel heeft ervaring in de financiële sector en brengt u wekelijks via de nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de financiële markten en de goudmarkt.

Wij zetten onze kennis en ervaring in om voor al onze klanten een passende oplossing te vinden. U kunt bij Goudstandaard kiezen uit een breed assortiment van gouden munten, goudbaren, zilveren munten en zilverbaren.

Opslag van edelmetalen

Wilt u voor een groot bedrag aankopen, of vindt u het geen prettig idee om edelmetalen in huis te bewaren? Ook dan bent u bij Goudstandaard aan het juiste adres. Dankzij onze AFM vergunning mogen wij namelijk ook edelmetaal in opslag aanbieden. Dat heeft als bijkomstig voordeel dat u bij ons zilver, platina en palladium vrij van btw kunt aankopen (in combinatie met opslag in Zwitserland).

Goudstandaard heeft al veel vermogende klanten aan zich weten te binden. Ook zijn wij in 2015 een business-to-business leverancier geworden binnen de goudmarkt. Omdat we veel goud verhandelen zijn veel van onze producten direct uit voorraad leverbaar.

Waarom goud en zilver?

Het uitgangspunt van Goudstandaard is fysiek bezit van edelmetalen als goud en zilver. We bevinden ons in een wereldwijde monetaire crisis, die zich kenmerkt door negatieve rente en ongekende stimuleringsprogramma\'s van centrale banken. Dat is nog nooit eerder op deze schaal vertoond.

Ervaringen uit het verleden leren ons dat dit soort experimenten meestal verkeerd aflopen en dat de torenhoge schulden vroeg of laat gesaneerd moeten worden. Dit zal grote gevolgen hebben voor uw spaartegoeden en voor uw pensioen. Wij zijn er daarom van overtuigd dat fysiek goud en zilver een plek verdienen in een beleggingsportefeuille of als onderdeel van uw pensioenvoorziening.

Waarom Goudstandaard?

We zetten de kernpunten van Goudstandaard nog even voor u op een rij:

  • Uitsluitend fysiek edelmetaal
  • Veel producten uit voorraad leverbaar
  • AFM vergunninghouder
  • Opslag van edelmetalen in Nederland en Zwitserland
  • Verzekerde verzending
  • Transacties per bankoverschrijving of contant geld
  • Kennis van de markt
  • Wekelijkse nieuwsbrief