De leukste (online) spellen met het Ierse thema 'regenboog met pot met goud'

Klavertjes vier, konijnenpootjes, Leprechauns: het zijn allemaal tekenen van geluk. Net als de regenboog, waar je volgens het Ierse volksverhaal aan het eind een pot met goud zou moeten vinden.

Geluk is een thema dat je vaak terugziet in spellen, en dus ook in (online) slotmachines. Ga maar eens naar een willekeurig online casino en je kunt niet om het Ierse thema heen. Wil jij een leuk (online) spel spelen waarin de potten met goud aan het einde van de regenboog een rol spelen? Probeer dan zeker eens een van de volgende spellen!

Rainbow Riches franchise

Van Rainbow Riches zijn er diverse slotmachines, allemaal gebouwd rondom hetzelfde thema: regenbogen die geluk én goud brengen. Ook fungeren gouden potten, soms zilveren exemplaren of potten vol goud als geluksbrengers. Tref je ze aan, dan kun je rekenen op Wilds, bonusspellen of gegarandeerde prijzen.

Ook Leprechauns komen geregeld voorbij bij deze slots, net als de andere bekende geluksbrengers zoals klavertjes vier en hoefijzers.

Galeic Gold

Veel Ierser dan dit spel wordt het niet. Leprechauns, groene hoedjes, pullen bier, hoefijzers, (gouden) klavertjes vier, regenbogen en potten met goud: ze zijn allemaal aanwezig in dit slot. De Leprechaun is het wild-symbool en kan een multiplier bevatten, hiermee worden je winsten direct een stuk groter.

Landt de pot met goud op de middelste reel, dan starten er minimaal 5 rainbow-spins. Kies uit de munten voor extra features en verdien extra geld met dit bonusspel. En kijk uit naar de gouden klaver: deze is het meeste waard!

Leprechaun's Magic MEGAWAYS

Voor iedereen die wel eens een iets ander spel wil spelen dan een standaard slotmachine, is het MEGAWAYS systeem een leuke afwisseling. Met elke spin verandert het speelveld waardoor geen enkele spin gelijk is. En in Leprachaun's Magic MEGAWAYS staan, hoe kan het ook anders, de Ierse geluksbrengers in het zonnetje.

De Leprechaun zelf is het hoogst betalende symbool, daarna volgen het hoefijzer, Leprechauns groene hoed en zijn pijp. De pot met goud kan daadwerkelijk goud geld opleveren: drie keer dit symbool geeft recht op een draai aan het Magic Wheel om te bepalen hoeveel gratis spins je krijgt. En tijdens het bonusspel is elke pot goed voor 4 extra free spins.

Rainbow Cash Pots

De naam van het spel laat er geen onduidelijkheid over bestaan: de potten met cash staan aan het einde van de regenboog. De regenboog zelf is een het best betalende symbool. Ook het klavertje vier, Leprechaun's hoed en schoen en het hoefijzer vinden we terug.

Maar het spel draait vooral om de potten met goud. Weet je die in één spin 6 te verzamelen en komt op de laatste reel het bonusspel in beeld? Dan ga je op weg om meer gouden potten te verzamelen. Elke pot staat voor een cash bedrag. Tijdens dit bonusspel wordt er 5 keer (gratis) gedraaid. Op de laatste reel kunnen nu regenboogspiegels vallen, voor elke spiegel krijg je na de 5 spins het bedrag van de gouden potten samen uitgekeerd. Dit kan dus drie keer per bonusspel zijn.

Emerald King Rainbow Road

De Leprechaun in dit spel is de Emerald King, de groene koning. Vind je hem minimaal 3 keer, dan begint er een bonusspel. Geen free spins dit keer, maar een mini slot waarmee je punten verdient op de Rainbow Road. Hoe meer punten, hoe hoger je prijs.

Ook kun je de pot met goud aan het einde van de regenboog tegenkomen. Vind je deze 3 of meer, dan start er een andere bonusgame, namelijk de Eliminator bonus. Hierbij kies je steeds een symbool waarna deze verdwijnt en een waarde in cash laat zien. De laatste keuze is wat je wint.

Het hoogst betalende symbool is de regenboog met daarin de naam van het spel, Emerald King Rainbow Road.

Op zoek naar de pot met goud aan het einde van de regenboog

De pot met goud aan het einde van de regenboog, het is een mooi verhaal maar in het echt bestaat die natuurlijk niet. Maar online kun je wel spellen spelen waarin dit thema de hoofdrol speelt, en waarmee je virtueel, als je geluk hebt, wel een pot met goud (geld) kunt winnen. En tot het zover is, zijn dit ook gewoon hele leuke slots om te spelen.