Argentor Essayeurs... uw partner voor de online aankoop van goud en zilver!

De markt van edelmetalen is de laatste jaren onderhevig aan heel wat wijzigingen. De juiste partner uitkiezen voor het aankopen van goud en zilver is geenszins een evidentie. U verwacht immers niet enkel een correcte prijs maar tevens de nodige service, betrouwbaarheid en discretie als het gaat om uw beleggingen. Bij Argentor nemen wij deze zorgen graag van u weg.

Reeds 27 jaar is Argentor Essayeurs een huis van vertrouwen voor de belegger - groot en klein, professioneel of particulier. Ons team van ervaren specialisten staat paraat om u bij te staan met een uiterst professionele service zowel voor als na uw transactie. Deze transacties zijn discreet en vertrouwelijk en onze website voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen om uw discretie en veiligheid te garanderen.

Onze klanten krijgen de beste kwaliteit aan de scherpste prijs!

Dankzij het internationale karakter van onze klantenbasis slaagt Argentor Essayeurs er in om u te bedienen aan de laagst mogelijke prijs. Naast een zeer scherpe prijszetting leveren wij u enkel de beste producten. Wij bieden u steevast nieuwe producten uit eigen raffinage of op hun echtheid geteste producten, zodat uw kans op aanschaf van vervalst edelmetaal herleid wordt tot 0. Behalve staven vindt u op onze webshop eveneens een uitgebreid assortiment aan munten in goud en zilver. Naast de populaire Krugerrand of Maple Leaf vindt u bij ons ook moeilijk te vinden verzamelmunten tegen een scherpe prijs. Kijk ons assortiment na op http://www.argentorshop.be/nl/goud-kopen/gouden-munten.

Onze kwaliteitsgarantie is ons stokpaardje. Zowel wat betreft de producten, alsook de levering. Eindelijk is het gedaan met weken wachten op uw bestelling. Dankzij onze grote stock kan Argentor Essayeurs garant staan voor de snelste levering. In overeenstemming kan u met onze gespecialiseerde "hoge-waarden" koerierdienst afspreken wanneer uw producten persoonlijk aan u geleverd worden. Deze levering gebeurt uiterst discreet en is voor de volle 100 procent verzekerd.

Laat je zorgen wegnemen en maak het kiezen voor Argentor een evidentie:

  • Gerenommeerd bedrijf met 27 jaar ervaring in de edelmetaalsector
  • Nieuwe staven uit eigen raffinage (999,9) en nieuwe goud -en zilverstaven van Umicore
  • Groot aanbod aan gouden en zilver munten
  • Steeds de laagste prijzen (automatische prijsupdates) en een uitmuntende service
  • Discrete verzekerde levering met een gespecialiseerde "hoge-waarden" koeriersdienst
  • Persoonlijk afhalen of advies vragen mogelijk tussen de kantooruren

Argentor hecht belang aan een direct contact met haar klanten en bouwt daarom steeds aan lange termijn relaties. Je kan ons dan ook niet enkel tercht op onze webshop. U bent steeds van harte welkom op ons kantoor in de Antwerpse diamantwijk. Ook helpen we je graag telefonisch (+32 3 232 31 99) of via mail (info@argentorshop.be) verder.